Innlegg

Viser innlegg fra mars, 2013

ROCKSTAR!

Bilde
   Et selvstemplet skjeletthode - GITAR kort!!   Dette kortet var veldig arti å lage.. Det er først stemplet dødninghoder utover kortets forside, noe som tok tid og en måtte være ganske nøyaktig med både blekk og plassering på kortet. Så ble det farget med PROMARKER tusjer i de valgte fargene. Noe som er kjempegøy å gjøre. Så ble de andre motivene stemplet og limt på etter at de å fikk sine riktige farger farget på... Skal si det tok tid.. ..men så gøy en har det mens en "scrapper"..tiden flyr!!!   

3 Julekort

Bilde
3 mini JULEKORT!!! Nok en gang har jeg laget noen 3-D bilder som jeg har laget kort av. Denne gang ble det julekort som en kan gi til en liten venn eller venninne. Fyrstikkesken er 3,5x 6 cm, så da ser en hvor små kortene er.      1.I bakken.    2. To gode venner.     3.to venner på huska.

Jente kort

Bilde
  Et velkomstkort til ei lita pie!! Jeg elsker å lage ting veldig smått, dette er et 3-D bilde som er gjort til et lite velkomstkort. Det er så lite som en liten fyrstikkeske;ca 3,5 cmx 6 cm.  

3-D kort

Bilde
En boblende gratulasjonskort! Så vare å ha kort igjen da, og så finner en ikke det en ønsker å gi. Da må en lage kort. Denne gang så ble det et "guttete" kort, med blåfarger og en Orange boble...

2 komfirmasjonskort til jenter

Bilde
  Konfirmasjonskort til jenter! Nok en utfordring, med gitte stempel og pynt - gjør det beste utav det til konfirmasjonskort... som min utfordrer sa.   Da ble det disse to kortene. Først et litt røft kort med litt harde farger...   ..her stående, med all sin pynt og skrifter.   Så et litt søtere og snillere kort med lysere farger og søtere pynt.       Stående med teksten: " MAGI ... ..er å ha tro på deg selv. Hvis du klarer det, kan du få til hva som helst til å skje. J.W.!

Tvillingkort!!

Bilde
    Tvillingkort!! Da var utfordringen å lage et lite kort til dåpen for tvillinger, gutt og jente. Kristin Reitans to små nydelige ; Nora og Eivind!!! Jeg hadde vært rundt å sett etter kort - men det var ikke det enkleste det nei. Da ble det enkleste å lage kort sjøl.. og kort ble det! Da er det kjekt å være på treff, med mange nye stempel og tusjer og tips.. så ble kortet laget!    Først et bilde der det er lukket, kan da legges i en konvolutt.         Så et bilde der det står slik at vi kan se det tydelig. med teksten "Det kom en liten prinsesse til helt riktig adresse. Det kom en liten prins den søteste som fins"     Baksiden er heller ikke så verst - syns æ sjøl da: " En baby er den største gave livet kan bringe!"  

Scrappetreff på Kongsberg -korsettkort

Bilde
  Et korsett !!!! Dette ble laget på "Scrappetreff på Kongsberg" - helga 07.09.2012.  Da dro vi to damer fra Sarpsborg; Nina Andersen og meg  og to damer fra Stord; Mona Johanne Engevik og Linda Svendsen (disse to sistnevnte er to av noen hyggelige damer som lager Scrappetreff på Stord), og så møttes vi på midten dvs; på fjellet - KONGSBERG"..   Utstyret hadde vi med oss, og det ble plassert slik at vi alle fikk tatt det i bruk... Det er system i alt "rotet "skal du vite.       Det var ulike konkuranser; .... en dag i denne hælga - vant faktisk JEG???!!! - kort konkurransen. Jeg lagde et korsett kort  - ja i papir, masse lim og prikkel og med pynt og "stæsj"..        Det vil komme flere kort...    Så fornøyd med en hælg med scrapping med mange flinke, kjekke og koselige scrappere på Treff i Kongsberg!!!   Takk for at vi fikk komme!  

Høytider..

Bilde
PÅSKA 2013. Påska er her iår å, som i fjor og året før, den vil vel komme de neste årene å. Gul er liksom fargen som forteller oss at nå er den her igjen.   Blomster er utrolig koselig å pynte med, fargene de stråler mot oss som små soler i sine fine gulfarger.     Påsken her ..... betyr ...vår og lysere og lettere dager... la oss nyte blomstenes vakre prakt!             Disse tulipanene står på kjøkkenbordet som en vakker fargeklatt.     Med disse blomstene ønsker jeg alle en god påske!!!                  
Bilde
Nå har jeg oppdaget "Scrapping" og nytt stempel og stanser av bokstaver blir prøvd ut... En liten jente i familien blir født, og dermed var det bare å lage et kort med bling, fargelegging og glitter... ..med sotede kanter så ble det laget... ( kort 4, 27.09.2009 )
Bilde
  Nok et selvgjort er velgjort kort..   Nok en kar som har bursdag, denne gangen med sjørøvertema... hehe.. Da ble det et sjø-røver-dødning kort!!! Ser at mine ferdigheter ikke er de beste, men uansett så ble det et kort som en liten kar på 5 år syntes var kjempetøft!!! ( Kort.3, 17.03.2007) 
Bilde
Ennå har jeg ikke oppdaget Scrappinga... Jeg måtte lage et kort til en kar som elsket spidermann, og når en ikke aner om det finnes stempel av spidermann, så tegner en likså godt karen selv. Da ble dette er selvgjort kort laget. Tror karen på 5 år var skikkelig fornøyd. ( kort 2 - 17.03.2007)
Bilde
Man tager hva man haver...ere noe som heter...   Dette kortet var noe av det første jeg laget - var vel i det herrens år 2007, dette var før jeg viste det var noe som het "SCRAPPING".  Dette ble laget når lisj pia mi skulle i bursdag; Guro .... het jenta hun var invitert i selskap til.   Når man ikke hadde et kort for hånden en søndagsformiddag, da fikk mamma laget et istedet da!!! (Det var før 'Brustabua og søndagsåpne KIWI butikker!)  
Bilde
En AVSKJEDS-LO !!! Denne LO laget jeg etter at jeg sluttet på K2 i 2006, blomsten var min avskjedsgave fra de jeg jobbet sammen med da jeg sluttet. Jeg heklet både enkle og doble blomster som pynt, samt at jeg brukte både glassblomst og gulltråd av det som den virkelige blomsten var pyntet med. Tenker på dere som jobbet sammen meg på K2, Moss, når jeg var der!!! Denne blomsten varer iallefall i mange mange år! Takk!! 

Noen små vårlige muffins..

Bilde
     Noen små nusselige vårlige muffins...   Ja, selv om de er fra i fjor vår så er de like fine.... på bilde da... Jeg var i utplassering på en Borg videregående skole i Sarpsborg, og der møtte jeg mesteren i kakebaking og pynting; Ann Karin Skaar. ..jeg feiret dag mens jeg var der, og tror du ikke hun kom med pakke, de små hvite blomstene på muffinsene ble laget med en utstikker som jeg fikk.. Det var så morro å lage, selv jeg greide det!!!   Fargene er fra"Wilton". Disse saftige og gode muffinsene er og var nydelige, og det best av alt de kommer fra oppskrift fra nettet. http://www.klikk.no/foreldre/mat/article577086.ece    

En liten papir baby!!

Bilde
  En liten baby - i 3-D - Papertole...   Nok et bilde som er funnet på nettet, kanskje vanskelig å se at det er papir på papir som er limt oppå hverandre, men det er klippet slik at det skal passe 100% oppå hverandre. ..nydelig da...

En liten ku...

Bilde
  En 3-D ku...!!   Dette var et 3-D bilde som jeg fant på nettet, som gratis nedlastning ... finner ikke nettstedet(skal prøve å bli flinkere til å finne hvor jeg hentet den..). Likte veldig godt å få laget den.. arti tryne som vokste ..ble skikkelig virkelig. nesten...    3-D bildet ble et gratulasjonskort for noen KUle folk.!!!! Noe lettere å se at det er 3-D nå også.  

Indre skjønnhet..

Bilde
  På en vegg hang et klede:..... Hver dag på jobb så går jeg forbi dette nydelige klede som noen har ordnet, hvem aner jeg ikke, men ordene de håper jeg treffer oss alle, som blir gamlere for hver dag. Det er noe vi haster forbi,men så plutselig stanser en å se og leser... Skulle ønsket at alle som leser disse nydelige ord ville forstå at skjønnhet er et fenomen som er der til evig tid, det er bare folkene som ser og blir sett på som endrer seg. Skjønnheten er der uansett!!!

Strikket dress

Bilde
Gave til en liten kar - Lars Håvard. Denne dressen er strikket etter oppskrift fra www.garnstudio.no men jeg husker ikke hvilken oppskrift dette var. Den er strikket i ull, den var lett å strikke og det gikk raskt å strikke. I tilegg så har den knapper i tre, som er lette å åpne nedentil.       En liten "helvetes lue" måtte strikkes, den var et ønske fra mora til vår lille gullklump. ...og etter dager med leting og gransking av ulike oppskrifter, så ble denne strikket, men jeg måtte prøve meg noen ganger, for en må kunne norsk og en må kunne å se for seg resultatet før en er ferdig. Denne er også strikket i ull, aner ikke hvor jeg fant oppskrifta nå!  

Første innlegg!!

Hei hei. Da starter jeg med blogg som alle andre. Jeg har ikke peiling på hva det blir av dette, men jeg har flere venninner som har blogger og er utrolig flinke. Da vil jeg nevne; linda, Tone, Bitta og Kari Merete.  Jeg har ingen intensjon om å ha finest, best eller mest "up to date" blogg..men jeg vil skrive om livet som jeg lever det og hva jeg gjør. Nå tror jeg mest vil skrive om mine hobbyer og enkelte ting som jeg blir inspirert av og ting jeg liker. Gleder meg til å starte.