PROJEKT LIFE - ELLER LOMMESCRAPPING!!!

PROJECT LIFE - PL eller lomme scrapping.!!!!!

Becky Higgins var den første jeg hørte om som laget Project LIFE,  men senere månedene nå så har jeg oppdaget at det er flere som lager kort som kan legges inn i albumet.
Jeg ble introdusert for PL av min kjære søskenbarn Linda Reene Svendsen. Fikk vite om det i år i 19 januar 2014.
Hun er en dame som har en kreativitet som jeg ofte skulle hatt, men det er gøy å følge henne og hennes ideer om scrapping, dens ulike teknikker, kort og de ulike typene som lagers, og nå tilslutt om PL, som setter de bilder du har til overs etter å ha scrappa inn i en kreativ og fortellende historie om hvordan livet og opplevelsene var på de ulike bildene som en tar.
Siden facebook ikke hadde en egen gruppe med PL, fra 26.01.2014, link: HER så var hun den som dannet denne, og nå får hun også hjelp av flere kreative damer, og de har nå laget en blogg: HER , projectlifeinorge.blogspot.no .
Disse bloggene inneholder ulike tips om KIT - ark du kan ha sammen med de bildene du ønsker å legge i albumet. Med andre ord alt du kan komme på i forbindelse med PL. De arrangerer konkuranser og har ulike utfordringer som de som følger de har mulighet å delta i.
Så frem med alt som heter krativitet og glede med bilder og vær med å sette de inn i album i stedet for å la de ligge i en eske..

Jeg var så heldig i treffe henne da hun i juni 2015 besøkte Norge på sin runde rundt i verden for å fremme den lettvinte fotolagringen som hun satte i system. Flere har fulgt henne, men for meg står hun høyere enn noen andre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En kosejakke ble til. 26.06-28.06.2020

KJÆRESTEVOTTER!!!